Pensijilan Google Adwords

Pensijilan Google Adwords

Posted on Posted in Pensijilan Google Adwords

Pensijilan Google Adwords

Adakah anda ingin mendapat Pensijilan Google Adwords dalam masa 24 jam sahaja? Belajar Cara Terbaik untuk memaparkan iklan perniagaan anda di Google dengan menggunakan Google Adwords. Iklan perniagaan anda akan jelas dipaparkan apabila pelanggan menggunakan carian Google. Anda cuma perlu bayar apabila pelanggan masuk klik iklan anda.

 

Adakah anda sebuah agensi profesional atau Pemasaran dalam talian? Adakah anda ingin untuk lulus Peperiksaan Adwords dan mendapat Pensijilan Google Adwords anda tanpa retak buku?

Ya, itu mungkin dengan servis kami iaitu Exam Taking services.

Kami telah membantu lebih daripada 5000 orang di seluruh dunia untuk mendapatkan pensijilan dalam Adwords & Analytics mereka. Semua dalam masa 1 hari sahaja!

Kami akan membantu untuk lulus dalam  semua Exams Google Adwords & Analytics Bagi pihak.

Anda boleh merujuk maklumat lanjut di SINI

Ataupun, anda boleh lulus dengan mengambil exam sendiri dengan Exam Guide kami.

Exam guide kami disediakan dengan Soalan & Jawapan daripada live exam.

Maklumat lanjut boleh merujuk dan klik Google Adwords Exam Guide

 

Manfaat Pensijilan Google AdWords

Kepentingan Google Analytics dan Google AdWords telah berkembang pesat sejak beberapa tahun ini. Hari ini, mana-mana pemasar dalam talian yang ingin mengatasi kedudukan enjin carian mempunyai untuk menggunakan kedua-dua perkhidmatan yang ditawarkan oleh Google. Dan untuk sebab yang baik juga. Google mungkin telah mengagak algoritma terlalu banyak kali bagi pemasar purata untuk bersaing tetapi tidak dapat dinafikan bahawa Google sendiri menyediakan alat-alat bagi mereka untuk sampai ke atas.

Google akan melatih anda melalui program persijilan bagaimana untuk menggunakan alat-alat AdWords dengan cara yang terbaik mungkin. Dengan cara itu, anda akan diiktiraf pakar dalam Google Adwords.

Google akan mengesahkan kemahiran anda dengan AdWords sebaik sahaja anda melengkapkan program mereka. Diperakukan oleh Google adalah salah satu cara utama di mana anda boleh menarik perhatian pelanggan anda dan meningkatkan peluang anda untuk berkembang pelanggan anda. Apa yang diperlukan adalah mendaftar untuk program pensijilan Google. Anda akan menjadi rakan kongsi yang diperakui Google.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *